Qui som?

 

Panosa Arquitectes & Associats és un estudi professional d'arquitectura i urbanisme vinculat amb les àrees d'enginyeria, interiorisme i paisatgisme a través de col·laboradors associats de solvència i presència acreditades i contrastades.

 

Establerts en la ciutat de Granollers, a 30 km. de Barcelona, la dilatada trajectòria del nostre equip, amb un gran número de treballs realitzats, ha aportat experiència i evolució continuada en la gènesi de cada nou projecte i en el seu resultat final.

 

Amb un equip de professionals de provada vàlua, i amb un treball coordinat en les diferents disciplines que intervenen en el projecte integral d'edificació, s'aconsegueixen obres de qualitat, disseny, confort i funcionalitat que compleixen amb les necessitats, les expectatives i les il•lusions dels nostres clients.

 

L'origen de Panosa Arquitectes & Associats es remunta a l'any 1973, data a partir de la qual inicia el seu exercici professional l’arquitecte Salvador Panosa i Domingo, i durant la seva trajectòria ha dut terme multitud de treballs relacionats amb l’edificació pública, privada i l’urbanisme, en diversitat de tipologies que van de les figures de planejament al paisatgisme.

 

Amb la incorporació de l'arquitecte Salvador Panosa i Garcia, l'any 2000, i la consolidació de l'equip de col·laboradors, es crea el nostre grup actual PANOSA ARQUITECTES & ASSOCIATS, amb una clara i decidida vocació per fer arquitectura a la mida de les necessitats i conveniències dels nostres clients, amb la utilització dels criteris tecnològics i d’ecoeficiència energètica més avançats, amb la creació d'espais, volums i atmòsferes plenament suggerents, dins d'un concepte de rigor pressupostari i qualitat arquitectònica contrastada i amb el control dels terminis d'execució de les nostres obres, com correspon a un efectiu "project management", obtenint un resultat òptim i satisfactori per als nostres clients i amics.

 

L’alt nivell de satisfacció obtingut al llarg dels més de 35 anys de trajectòria ens gratifica per la feina ben feta i ens impulsa a mantenir i millorar constantment aquesta línia d'actuació en benefici dels futurs usuaris dels edificis i dels planejaments que dissenyem.

 

Dades de contacte

 

tel. 938709310
fax. 938709454
email panosa@panosa.cat
adreça: C/Pallars, 3-5 4rt 2a
Edifici Palou B
08402 Granollers
(Barcelona)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(C)2011 panosa arquitectes & associats