Habitatge unifamiliar aïllat a la Costa Brava

Habitatge unifamiliar

Ubicació

Tamariu, Girona

Descripció

L'habitatge destaca pels desnivells i per l'àrea de dia amb sortida a la terrassa enfront del Mediterrani. S'utiliza pedra de Tamariu a la façana, que concorda amb l'entorn.

COSTA BRAVA (5).jpg

Es tracta d'un habitatge unifamiliar que ha recollit la topografia del solar per tal d'adaptar-s'hi i alhora assolir una diferenciació d'espais interns que estructura les plantes superiors i les inferiors amb la central destinada a zona de dia i a la que s'accedeix des de l'exterior. Aquesta àrea recull un espai obert de cuina, menjador i sala d'estar amb sortida a una terrassa exterior que disposa d'una piscina amb les vistes obertes al Mediterrani. A la planta més inferior s'hi situa una sala de jocs a nivell i en contacte amb el jardí de la part baixa del solar, també amb unes excel·lents vistes al mar.

Per l'estructuració de l'habitatge i en base a la topografia del solar, s'ha disposat a la planta baixa a nivell del carrer, el garatge de l'habitatge i interiorment desde aquest espai es formalitza una escala interior que interrelaciona totes les plantes. Per contra s'organitza una escala exterior que amb un moviment volgut condueix del carrer a l'entrada oficial de l'habitatge situada a la part central del mateix.

El tractament de l'edificació ha tingut la màxima cura en mimetitzar-la amb el caràcter i el cromatisme de la zona, així s'ha utilitzat pedra de Tamariu per folrrar-la i donar-li aquest caràcter que s'ha cregut imprescindible per integrar l'habitatge a l'entorn natural.

Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-05.jpg
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-06.jpg
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-04.jpg
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-03.jpg
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-01.jpg
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-la-Costa-Brava-02.jpg

Projectes relacionats

TAMARIU (9).JPG

Habitatge unifamiliar aïllat a Tamariu

Es va reformar i ampliar un habitatge existent en un pendent costaner. El conjunt s'ha tractat exteriorment amb absolut rigor amb el paisatge aspre i valent de la Costa Brava.
Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-Argentona.jpg

Habitatge unifamiliar aïllat a Argentona

El disseny apunta una imatge exterior impactant amb forma cúbica, coberta plana i façanes blanques, oferint funcionalitat mitjançant cuina-menjador-estar, dormitoris i terrassa.
Conjunt-d'habitatges-unifamiliars-a-Cardedeu.jpg

Conjunt d'habitatges unifamiliars a Cardedeu

S'han projectat habitatges bifamiliars amb jardí i piscina en la zona ciutat-jardí urbana. El disseny incorpora espais oberts, satisfent les necessitats dels usuaris.
Habitatge-unifamiliar-entre-mitgeres-a-Granollers.jpg

Habitatge unifamiliar entre mitgeres a Granollers

Habitatge amb façana urbana aïllada del soroll del carrer. Amb espai obert de menjador-estar-cuina a la part posterior. El projecte s'ofereix en demanda del mercat immobiliari.
Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia