Habitatge unifamiliar aïllat a Argentona

Habitatge unifamiliar

Ubicació

Urbanització Les Ginesteres, Argentona (Barcelona)

Descripció

El disseny apunta una imatge exterior impactant amb forma cúbica, coberta plana i façanes blanques, oferint funcionalitat mitjançant cuina-menjador-estar, dormitoris i terrassa.

Habitatge-unifamiliar-aïllat-a-Argentona.jpg

Casa construïda sobre un solar d'urbanització convencional. Malgrat les reduïdes dimensions del solar, s'ha aconseguit, amb el desdoblament obligat de planta baixa i planta pis, assolir un programa funcional suficient i capaç per a complimentar amb les necessitats i expectatives dels propietaris.

Els propietaris, una parella jove amb dos nens, volien un habitatge que, alhora de funcional, tingués una imatge exterior contundent, en contraposició a la fesomia dels habitatges de l'entorn.

Amb aquest criteri de partida, el projecte desenvolupa una planta baixa de dia amb cuina-menjador-estar, un lavabo de cortesia i un dormitori, que de fet, constitueixen en sí mateixos, un habitatge complet.

Desde una escala interior s'accedeix a la primera planta on s'hi disposen tres dormitoris amb sortida a una terrassa lineal, al seu torn, emmarcada per la contundència d'una visera perimetral i dos banys.

La volumetria exterior, és del tot cúbica i, la coberta és plana, tot utilitzant per les façanes el color blanc, que destaca, encara més, la voluntat de fita arquitectònica que persegueix aquest habitatge respecte de l'entorn de la urbanització.

Projectes relacionats

COSTA BRAVA (5).jpg

Habitatge unifamiliar aïllat a la Costa Brava

L'habitatge destaca pels desnivells i per l'àrea de dia amb sortida a la terrassa enfront del Mediterrani. S'utiliza pedra de Tamariu a la façana, que concorda amb l'entorn.
TAMARIU (9).JPG

Habitatge unifamiliar aïllat a Tamariu

Es va reformar i ampliar un habitatge existent en un pendent costaner. El conjunt s'ha tractat exteriorment amb absolut rigor amb el paisatge aspre i valent de la Costa Brava.
Conjunt-d'habitatges-unifamiliars-a-Cardedeu.jpg

Conjunt d'habitatges unifamiliars a Cardedeu

S'han projectat habitatges bifamiliars amb jardí i piscina en la zona ciutat-jardí urbana. El disseny incorpora espais oberts, satisfent les necessitats dels usuaris.
Habitatge-unifamiliar-entre-mitgeres-a-Granollers.jpg

Habitatge unifamiliar entre mitgeres a Granollers

Habitatge amb façana urbana aïllada del soroll del carrer. Amb espai obert de menjador-estar-cuina a la part posterior. El projecte s'ofereix en demanda del mercat immobiliari.
Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia